Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Sportút kereső

Utazási utalvány

 
Ne törje a fejét, hogy mit ajándékozzon az ünnepekre. Legyen az húsvét, karácsony, születésnap, névnap, nászajándék vagy egyéb más jeles esemény, mi a legjobb ötletet kínáljuk Önnek: ajándékozzon utazási utalványt szeretteinek, amit ők tetszőlegesen felhasználhatnak honlapunkon www.facetravel.hu) található ajánlatainkra. Névre és értékre szólóan készítjük el az utazási utalványt, amit előre utalást követően postán, ajánlott levélben juttatunk el Önnek a megadott címre!
 
"Az utazás az egyetlen olyan kiadás, ami gazdagabbá tesz!"
 
 
Nem tudja, mi legyen az úticél, mi az ünnepelt dédelgetett álma?
Nem probléma, majd a felhasználó kiválasztja úticélját saját kedve szerint.
 
Milyen összegű legyen az utalvány?
Amennyiről Ön szeretné. Az utalvány bármely ajánlatra beválható, de természetesen a felhasználó kipótolhatja igényei szerint. Az utazási utalványt csak teljes egészében lehet felhasználni, különbözet visszaadásra vagy visszatérítésre nincs lehetőség.
 
Névre szóló az utalvány?
Igen. Az utalvány másra nem ruházható át.
 
Mennyi időn belül/mikor kell felhasználni az utalványt?
Az Ön igényeinek megfelelően szólhat egy adott dátumra, de maximum 1 éven belül bármikor felhasználható. Az utalvány(ok) meghosszabbítására nincs lehetőség.
 
Természetesen lehetőség van egy konkrét utazásra beváltható utalvány vásárlására is. Ebben az esetben kérjük Önt, hogy az egyedi utalvánnyal kapcsolatos elképzelését előre egyeztesse munkatársainkkal.
 
Utazási utalvány