Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Sportút kereső

Rólunk

Vállalkozásunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a mai igényekhez igazodva egy olyan szolgáltatást biztosítsunk Önöknek, amire minden utazást tervezőnek és utazni vágyónak szüksége van. Több, mint 10 éves tapasztalattal és sok-sok saját élménnyel segítünk kiválasztani Önnek is azt az utazást, amely minden várakozását felülmúlja majd, legyen szó pihentető nyaralásról télen-nyáron, kalandos őszi kirándulásról, tartalmas tavaszi városnézésről vagy akár ünnepi hosszúhétvégékről. Bármelyiket szeretné, nálunk megtalálja, hiszen több százezer utazási ajánlat közül válogathat honlapunkon.

Ráadásul otthonról, a saját karosszékéből teheti meg mindezt a www.facetravel.hu oldalon. Csak egy foglalást vagy ajánlatkérést kell küldeni nekünk, és mi alig várjuk, hogy elkészíthessük Önnek a személyre szóló ajánlatunkat

A legjobb helyen keres, ha tökéletes utazást szeretne.

Minden erőnkkel arra törekszünk, hogy egy könnyen kezelhető, folyamatosan frissülő weboldallal segítsünk kiválasztani a megfelelő szolgáltatást, de előfordulhatnak feltöltési hibák, ezért kérjük, mindig a visszaigazolást tekintsék végleges ajánlatnak.

Számunkra a legfontosabb küldetés, hogy az Ön álmai valóra váljanak!