Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Sportút kereső

Foglalási útmutató

Az utazás megrendelésére több lehetőség is rendelkezésére áll:

  • elküldheti a foglalását minden utazási ajánlat megtekintését követően az Árkalkuláció oldal alján található Ajánlat küldése, megrendelés gomb megnyomásával. Az Árkalkulációs lap egyben ki is számítja az utazási díjat;
  • Ajánlatkérés-en keresztül (a honlap kezdő oldalának közepén található ablakon keresztül);
  • e-mail-ben (info@facetravel.hu);
  • skype-on (face.travel);

 

Mi történik az on-line foglalás elküldése után:

A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket és a beérkezéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül írásban megerősítik a foglalást és a szabad helyeket, a visszaigazolást minden esetben írásban, azaz e-mailben küldik a korábban Ön által megadott emailcímre. A visszaigazolás tartalmazza az út pontos árát, indulási időpontját, és a foglalás/utas adatait.

A visszaigazolás megérkezése után Önnek be kell fizetnie a részvételi díj előlegét (vagy teljes összegét). Rendszerint az előleg az indulástól számított 40 napon túl a teljes összeg 40%-a , az indulástól számított 40 napon belül a teljes részvételi díj (egyes esetekben az előleg mértéke eltérhet). A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. Az utazási díjat fizetheti a fizetési lehetőségek alatt jelzett módokon.

A befizetéskor vagy átutaláskor kérje, hogy nevét és a visszaigazoláson szereplő foglalási/hivatkozási számot tűntessék fel a befizetési megbízáson a közlemény vagy megjegyzés rovatban.

A pénz megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk.

A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül küldjük el Önnek az utazáshoz szükséges dokumentumokat. Repülős utazásoknál irodánktól egy részvételi jegyet kap (voucher) és induláskor a repülőtéren jut hozzá repülőjegyéhez és a megrendelt biztosításokhoz.

A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb. Kérjük, a részvételi jegyet (vouchert) figyelmesen olvassa el!

A Face Travel oldalán megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés, ez csak ajánlatkérésre szolgál. Az utas és az utazás szervező között az utazási szerződés a foglalásra küldött visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.

A visszaigazolás után történő befizetés minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.

Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Face Travel munkatársai haladéktalanul értesítik az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Face Travel kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén a Face Travel segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.

Az internetes Ajánlatkérő lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges kiszámítására, azonban lehetnek - arányaiban igen csekély összegű - eltérések az ajánlatkérő lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő érték az érvényes.

 

Köszönjük, hogy figyelmesen elolvasta az útmutatót! Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!


További kellemes utazás-böngészést kívánunk itt, a www.facetravel.hu oldalon!